Ablak akció!

Jelenlegi akciónk keretében a Hevestherm gyártói listaárból
akár 35% kedvezményt
tudunk biztosítani. Műanyag ablak akció

Kapcsolat

siM Line bt. info@nyilaszaro.org
06 30/236 41 90

Nyílászáró Budapest
SKYPE:
Skype Me™!

Rendelhető a legújabb nyílászáró család!


Hevestherm 85 Deluxe nyílászáró

Hevestherm deluxe nyílászáróA Hevestherm kínálatba új termék kerül bevezetésre, Hevestherm 85 Deluxe néven. Az új termékcsalád megjelenésében az energeto termékek formavilágát tükrözik, az acélmerevítéses kivitel nagyobb statikai stabilitást biztosít. Megfelel üvegezés esetén, akár a - szerkezetre vonatkoztatva - Uw=0,74W/m2K hőszigetelő képesség is elérhető, teljesítve a passzívházakhoz szükséges követelményszintet is.

Néhány jellemző az új termékről:

- 85 mm-es beépítési mélység
- 6 kamrás szerkezeti kialakítás
- valódi középtömítéssel
- acél-merevítés
- színfóliázott kivitelben is rendelhet


A HEVESTHERM Deluxe alapára tartalmazza a HVI (Hevestherm Védelmi Index) szerinti 2 szintű betörésvédelem, valamint a 2 szintű hővédelem (0,67-es 3 réteg üveg) árát is. tehát alapáron egy HVI_202 indexel rendelkező termékről van szó.
Külső alu-rátétes kivitelben is rendelehő.

A 85 Deluxe termékek bevezetésével párhuzamosan az energeto termékcsalád kivezetésre kerül a Hevestherm kínálatából. Kérjük Önöket, hogy a továbbiak az energeto termékekre ne kérjenek ajánlatot. Természetesen a már kiadott ajánlatok kapcsán beérkező megrendeléseket befogadjuk, ezek leadási határideje 2013 május 20!nyilaszaro.org 2011-2013 © Minden jog fenntartva | Műanyag nyílászáró