Ablak akció!

Jelenlegi akciónk keretében a Hevestherm gyártói listaárból
akár 35% kedvezményt
tudunk biztosítani. Műanyag ablak akció

Kapcsolat

siM Line bt. info@nyilaszaro.org
06 30/236 41 90

Nyílászáró Budapest
SKYPE:
Skype Me™!

Hevestherm védelmi index rendszere


Hevestherm Védelmi Index

Ma már szerencsére egyre több és több ember felfigyel az energia megtakarításra, otthona hővédelmére. Erre igen nagy szükség is van, hiszen az árak folyamatosan csak emelkednek, amíg bolygónk energia forrásai sajnos lassan, de biztosan kimerülőben vannak.

A mai ember rohan, stresszel és amikor végre otthona kényelmében megpihenhet, akkor természetesen teljes csendet és nyugalmat szeretne. Ezt az idilli hangulatot viszont könnyen megzavarhatják az utcáról beszűrődő zajok, az autók zúgása, gyerekek hangoskodása. Megoldás mégis akad, méghozzá megfelelő zajvádelem által.

A rossz gazdasági helyzet következtében, a munkanélküliség miatt, az alacsony fizetések és magas költségek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a betörések már hazánkban is jelentős méreteket öltöttek. Pontosan ezért érdemes még időben cselekedni, nem utólag sopánkodni és hangsúlyt fektetni a betörésvédelemre!

Az csak természetes, hogy a nyílászárók a leggyengébb pontjai egy épületnek, hiszen hol másutt is juthatnának be a betörők, ha nem az ajtón vagy az ablakon. Ez persze ugyanígy igaz a hővédelemre és a zajvédelemre is, hiszen a meleg is az ablakon szökik ki és a zaj is ott jön be. Már ebből is látható, hogy egy professzionális nyílászáró mennyire fontos szerepet is tölt be egy otthon életében, milyen nagy is a jelentősége a komfortérzet szempontjából.

A HVI, avagy a Hevestherm Védelmi Index rendszer viszont remek megoldást kínál minden tudatos ember számára! A rendszer megalkotásakor ugyanis a cél az volt, hogy a fent említett három védelmi területen megállja a helyét, tehát költséghatékonyan biztosítsa otthona hatékony zaj-, hő- és betörésvédelmét.

Hevestherm Védelmi Index

A jelöléseket a következőképp kell elképzelni: HVI 0.0.0.. Az első helyértéken szereplő számjegy mindig a hővédelmi jellemzőt mutatja, második helyértéken szereplő számjegy a zajvédelmi jellemzőt, amíg a harmadik helyértéken szereplő számjegy a betörésvédelmi jellemző szintjét mutatja meg. A 0 érték a mai értékek, illetve elvárások szerinti alapszintet jelöli, amíg az 1, 2 és 3 már egy magasabb védelmi szintet képvisel. Amennyiben egy elismertebb gyártóról van szó, akkor a védelmi szint értéke a nullát el kell, hogy érje a HVI index szerint mind a három területen.

Hővédelem Zajvédelem BetörésvédelemÉrdemes tudni, hogy a már magasabb védelmi szint eléréséhez nem elég csupán a minőségi alapanyagok és alkatrészek felhasználása, azok felszerelése a nyílászárók gyártása során. Épp ilyen fontos szerepet játszik az alkalmazott gyártástechnológia és a beépítés minősége is, hiszen ezek mind jelentősen befolyásolhatják a már említett védelmi-jellemzőket. Egy átlagos család számára nem kis befektetésről van szó, ami hosszú távra szól, ezért minden esetben fontos, hogy csakis megbízható, ellenőrizhető forrásból szerezze be nyílászáróit és a beszerelést is bízza tapasztalt szakemberre. A pontatlan beépítés bizony nem csak funkcionális hibákat eredményezhet, de rontja a nyílászáró hővédelmi, zajvédelmi és betörésvédelmi jellemzőit is egyaránt.

Fontos tudni, hogy a használat során bármilyen problémája is merül fel a nyílászáró jellemzői, tulajdonságai kapcsán egy elismert magyar gyártótól bármikor kérhet és kap is támogatást, problémáját biztosan megoldják. Amennyiben pedig szükséges a garanciát is érvényesítheti. Egy külföldi, ismeretlen gyártó esetében mindezen privilégiumokról le kell mondania.

A hővédelem ma már jelentős szerepet kap, hiszen a nyílászárók egyik legjelentősebb tulajdonságáról van szó. Legtöbb esetben tehát éppen a hővédelem indokolja a régi, elöregedett nyílászárók cseréjét. Új épületek esetében pedig a kiváló hővédelem érdekében, már azonnal szem előtt tartják a nyílászárók ezen tulajdonságait és annak megfelelően választanak.nyilaszaro.org 2011-2013 © Minden jog fenntartva | Műanyag nyílászáró