Ablak akció!

Jelenlegi akciónk keretében a Hevestherm gyártói listaárból
akár 35% kedvezményt
tudunk biztosítani. Műanyag ablak akció

Kapcsolat

siM Line bt. info@nyilaszaro.org
06 30/236 41 90

Nyílászáró Budapest
SKYPE:
Skype Me™!

Nyílászáró BETÖRÉSVÉDELEM


A betörésvédelem különösen a mai világban igazán fontos szerepet játszik. A nyílászárók védelmére alkalmazott rendszerek ma már remek lehetőségeket kínálnak, hiszen bár az illetéktelen behatolást nem tudják teljesen mértékben kizárni, de mégis jelentősen csökkentik annak kockázatát.

A nyílászáró megfelelő, pontos és szakszerű védelme elengedhetetlen ahhoz, hogy a bennük rejlő lehetőségeket maximálisan kitudjuk aknázni.

A speciálisan kialakított ablakok és ajtók alkalmazása jelentősen fokozza a többi biztonságtechnikai berendezés, mint például a riasztó hatékonyságát, hiszen ezen rendszerek alkalmazása által a behatolás jóval több időt vesz igénybe és persze nagyobb zajjal jár. Az esetek többségében így a betörő inkább tovább áll és lebukást kevésbé kockáztató otthonba próbál bejutni.

0. SZINT

Ez a szint a manapság alkalmazott normál vasalatokkal felszerelt nyílászárókat képviseli. Ezek a szerkezetek képesek megfelelő, légmentes záródását biztosítani, így ha csak a hő- és hangszigetelés a cél, akkor nagyszerű választást tudnak biztosítani. Ajánlott emeleti szinteken található nyílászárók esetén, ahol az ablakok megközelítése külső oldalról különben sem lehetséges, illetve olyan épületek nyílászárói számára felel meg, ahol az épület folyamatos használat alatt áll és így a betörés kockázata nem fenyeget.

1. SZINT

Ez a szint olyan helyeken ajánlott, ahol a betörés kockázata alacsony, tehát az adott épületben például köztudottan nincsenek mozdítható értékek, melyek a betörőket vonzzák. Megfelelő továbbá ott, ahol az érintett nyílászárók jól látható helyen vannak és így minimális a lehetőség az illetéktelen behatolásra. Ezen a szinten adott a szerkezetek megfelelő záródása egy alapszintű betörés elleni védelmet nyújtó vasalattal és egy speciális kilinccsel. A szerkezetek alkalmasak az olyan betörők kivédésére, akik nem profik és nem is kitartóak.

2. SZINT

Ez az a szint ami olyan nyílászárókat kínál, melyek már remek választást biztosítanak a családi házak magasabb szintű betörés elleni védelmére. A megfelelő beszerelés és használat természetesen elengedhetetlen, de a szerkezetek illetéktelen nyitása csakis olyan szintű roncsolással oldható meg, melyet rendőrségi statisztikák hivatalos kimutatása szerint a betörések során a legritkább esetben vállalnak fel a behatolók. A szerkezetek légmentes záródást és emelt szintű betörés elleni védelmet is garantáló vasalattal, valamint speciális követelményeinek megfelelő kilinccsel rendelkeznek.

3. SZINT

Ez a szint azok számára ajánlott, akik otthonuk védelme érdekében szeretnének mindent megtenni, ugyanis az ebbe a kategóriába tartozó szerkezetek még a legprofibb betörőknek is komoly feladatot jelentenek. Az illetéktelen behatolás itt már szinte teljesen lehetetlen. Olyan helyen ajánlott ezen nyílászáró szerkezetek használata, ahol magas a betörés kockázata, sokszor előfordul, hogy senki nem tartózkodik otthon. A szerkezetek minden egyes záródási pont esetében jelentősen magas szintű betörés elleni védelmet nyújtó vasalattal és a 3. védelmi szint követelményeinek megfelelő speciális kilinccsel vannak felszerelve.

+ SZINT

Ezt a magas szint olyan épületek esetében ajánlott, ahol az épületet használók sokszor, hosszabb időre, gyakran egész éjszakákra is távol vannak, valamint az épületben jelentősebb értékű berendezési tárgyak, eszközök találhatóak. A védelem itt még a 3. szintnél is tovább lett fokozva speciális, betörésvédelemmel ellátott üvegezéssel. Ezeket az üvegeket a betörések folyamán alkalmazott eszközökkel lehetetlen áttörni. Ezt a magas szintű kategóriát el lehet érni biztonsági redőny szerkezet felszerelésével is, ami úgyszintén kifejezetten erő, sőt inkább extrém szintű védelmet biztosít.

Ahány ház, annyiféle védelem! Otthonaink természetesen különböző szintű védelmet igényelnek a betörők ellen és persze a hő- és hanghatásokkal szemben is. A Hevestherm nyílászárók már alapáron is kiemelkedő képességeit így akár minden egyes területen három védelmi szinttel is tovább fokozhatja, méghozzá úgy, hogy eközben egy árva forinttal sem kell több pénzt kiadni annál, mint ami különben is megtérül már rövid idő alatt.Zajvédelem Hővédelem Betörésvédelem

nyilaszaro.org 2011-2013 © Minden jog fenntartva | Műanyag nyílászáró