Ablak akció!

Jelenlegi akciónk keretében a Hevestherm gyártói listaárból
akár 35% kedvezményt
tudunk biztosítani. Műanyag ablak akció

Kapcsolat

siM Line bt.
info@nyilaszaro.org
06 30/236 41 90

Nyílászáró Budapest
SKYPE:
Skype Me™!

Műanyag nyílászáró javítás csakis szakemberrel


Egyre népszerűbbek a különféle műanyag nyílászárók, hiszen számtalan pozitívummal rendelkeznek, viszont sajnos előfordul, hogy ezek az ablakok és ajtók is javításra szorulnak, csak úgy, mint a régi nyílászárók. Ezek felépítése már igen bonyolult, éppen ezért a műanyag nyílászáró javítás érdekében érdemes hozzánk fordulni, hisz kellő tapasztattal, szaktudással és megfelelő szerszámokkal gyorsan orvosolhatjuk a bajt, semmiképp ne kezdjünk bele saját magunk, hiszen azzal többet ronthatunk, mint használunk.

Nyílászáró beállítás

A műanyag nyílászáró javításra leginkább akkor lehet szükség, ha fázik, hiszen ez azt jelenti, hogy huzatos az ajtó vagy az ablak, ha nem tudja funkció szerint üzemeltetni ezeket, illetve ha becsukáskor helyére kell emelni a szárnyat, az nem illeszkedik pontosan. A huzat leginkább a rosszul beállított ablak- vagy ajtószárny és vasalat miatt keletkezik. Nem kell azonban megijedni, hiszen gyorsan megtudjuk oldani ezt a gondot, ugyanis a műanyag nyílászárók kétszeres vagy háromszoros gumitömítésük miatt utólagos szigetelést már nem igényelnek.

Nyílászáró vasalat csere

A műanyag nyílászáró javítás már egy fokkal nehezebb, ha a nem megfelelő funkció miatti működés a probléma, ugyanis ilyenkor leginkább a beépített vasalat meghibásodása a probléma forrása. Abban az esetben, ha becsukáskor az ablak- vagy ajtószárnyat a helyére kell emelni, akkor nagy valószínűséggel a hőszigetelő üvegtábla a kereten belül elmozdult, így a vasalat már jó ideje nagy terhelést kapott, tehát ugyancsak komolyabb a gond.

Betörés utáni nyílászáró helyreállítás

A műanyag nyílászáró javítása persze kiterjed az említett problémák mellett a felületi javításra is. Erre akkor van szükség, ha erőszakos behatolás történt vagy szállítási, beépítési sérülések léptek fel. Szerencsére a legtöbb felmerülő probléma jó hatásfokkal, gyorsan kijavítható és nem is lesz szükség ablak vagy ajtó cserére, ha időben megbízható szakember segítségét kéri.

Bővebb információk:

Nyílászáró javításnyilaszaro.org 2011-2018 © Minden jog fenntartva | Műanyag nyílászáró